Skip to content

14/01/2020 Nieuws

Total Nederland N.V. wint Foodservice Award 2020

De winnaars van de Food Service Awards 2020 op de Horecava vakbeurs
De winnaars van de Food Service Awards 2020 op de Horecava vakbeurs

CAFÉ BONJOUR door consumenten uitgeroepen tot beste langs de weg

Amsterdam, 14 januari 2020 – CAFÉ BONJOUR van TOTAL servicestations is opnieuw verkozen tot de beste foodservice-aanbieder langs de weg. Dat werd dinsdagavond bekendgemaakt op vakbeurs Horecava in Amsterdam, waar de Foodservice Awards werden uitgereikt.  

“Wat geweldig dat we deze mooie titel ook in 2020 mogen voeren!”, zo reageert Alwin Kautz, manager Shop, Food & Services van Total Nederland N.V. “Dat consumenten ons wederom als beste beoordelen is een hele eer - de kroon op ons werk. We hebben ook het afgelopen flink aan de weg getimmerd. Zo is CAFÉ BONJOUR, het wereldwijde TOTAL Foodconcept, uitgebreid met een friet- en hamburgermodule en zijn de seizoen-specials gelanceerd. CAFÉ BONJOUR is gebaseerd op het in 2018 landelijk uitgerolde COSIE-concept”.

Alwin Kautz vervolgt: “COSIE staat voor Coffee, Sandwiches, Inspiration & Experience. Daarmee zetten we in op kwaliteit en beleving. Met baristakoffie, verse sappen en verrassende sandwiches, gepresenteerd in een moderne en sfeervolle omgeving, krijg je bij Total een echt restaurantgevoel. Onze servicestations zijn als onestopshop ontworpen waardoor wij gepersonaliseerde diensten voor iedere fase in de reis mogelijk maken. COSIE maakt onze stations tot een plek waar je graag komt én terugkomt. Deze award is een mooie bevestiging van onze inspanningen. We zijn trots op onze collega’s op de stations die iedere dag voor onze gasten klaarstaan met koffie en lekkernijen en met een glimlach”.

20.000 consumentenstemmen

De Foodservice Awards, die dit jaar voor de tweede keer werden uitgereikt, maken deel uit van een groot onafhankelijk consumentenonderzoek. De afgelopen maanden beoordeelden 20.000 consumenten foodservicebedrijven in verschillende categorieën op aspecten als prijs, kwaliteit, samenstelling van het assortiment, deskundigheid en klantvriendelijkheid. Total Nederland N.V. scoorde in de categorie ‘Tankstations’ opnieuw het hoogst en kwam daarmee als winnaar uit de bus.
Meer info op de shoppagina van onze website

Food Service Award 2020 voor Total Café Bonjour en COSIE concept
Food Service Award 2020 voor Total Café Bonjour en COSIE concept

Op de foto v.l.n.r. Haico Herbert, Alwin Kautz, Maaike Baltussen en Niels Tap van Total