Skip to content

Binnen de grondverzet sector kun je voor verschillende producten bij ons terecht. Bijvoorbeeld smeermiddelen, tankpassen en brandstoffen. Maar ook voor speciale concepten zoals Fuel Economy, TP Star, olie-analyse ANAC of een materieelverzekering. Bekijk wat wij aanbieden binnen deze sector. En ontdek welk product het beste bij je past.

Onze producten

Services en veiligheidsbladen

Wij bieden verschillende services aan, zoals ANAC. ANAC is een olieanalysesysteem. Lees meer over ANAC en de andere services die we aanbieden.

Olie is belangrijk voor je motor. Zodat deze goed kan functioneren. Voor het analyseren van de olie kun je gebruik maken van de services van ANAC. 

Lees meer over ANAC.

In samenwerking met GS-Recycling Nederland zamelen we vloeibare gevaarlijke afvalstoffen in. Onze partner GS-Recycling Nederland is gespecialiseerd in bijvoorbeeld het inzamelen van afgewerkte oliën. Zij keren vergoedingen uit voor de ingezamelde producten.

Lees meer over recycling.

Voor alle bedrijven die met machines werken ontwikkelden we het Schadevrijplan Excellent Plus. Het is een verzekeringspakket voor werk-, landbouw-, tuin- en parkmaterieel. Bijvoorbeeld tractoren, oogstmachines, tuin- en parkmachines. Ook grondverzetmachines vallen hieronder.

Lees meer over Schadevrijplan Excellent Plus.

Wil je meer weten over de veiligheid van producten? Bekijk de veiligheidsbladen. Hier leggen we je stap voor stap uit hoe je ze bekijkt.

Meer in de grondverzet sector

Cafe Bonjour logo
Café bonjour logo

Café Bonjour

Dé plek van Total waar je volledig tot rust komt. Ontdek onze Ontbijt Deal en Duo Deal.

Afbeelding met jongen en autosleutels en HappyFuel Card.

HappyFuel Card

Met de HappyFuel Card kun je brandstof afrekenen.

Pechhulp van Total onderweg
Pechhulp

Gratis pechhulp

Tank je Total Excellium brandstoffen? En heb je een Total Club kaart? Dan krijg je gratis pechhulp.

 

Een vraag of in contact komen?

Veelgestelde vragen

Vragen? Bekijk de veelgestelde vragen.

Vind een adviseur

Op zoek naar een adviseur? Bekijk het overzicht.