Skip to content

Total breidt het netwerk van laadpalen en schone tankstations voor groengas, waterstof en LNG constant uit. Ook in uw regio! Graag kijken we samen met u naar geschikte locaties voor nieuwe laad- en tankmogelijkheden. Zo maakt u als zakelijke klant optimaal gebruik van het openbare Total-netwerk.

Specifieke locatie

Klanten met een grote vloot willen we optimaal kunnen bedienen. Daarom werken we graag samen met u bij de uitbreiding van het Total netwerk van laadpalen en schone tankstations. Heeft u een specifieke locatie in gedachten? Laat het ons weten! Samen onderzoeken we de mogelijkheden. 

Laadpalen reserveren

Naast het realiseren van een nieuw, schoon tankstation zijn er meer geschikte zakelijke oplossingen voor ons openbare netwerk. Zo heeft Total voor het ‘FLEX EV’ consortium snelladers ontwikkeld die voor een bepaald tijdslot kunnen worden gereserveerd voor zakelijke gebruikers. Op die manier komen uw voertuigen - of die van uw medewerkers en klanten - nooit zonder stroom te staan. In onze casestudie over FLEX EV leest u meer over dit project.

Samen optrekken naar zero-emissie

Wilt u zakelijk gebruikmaken van ons openbare netwerk? Of wilt u samen optrekken bij de realisatie van een nieuw, schoon tankstation? Neem contact op met onze Network Development Manager voor vrijblijvend advies en de mogelijkheden.

Neem contact op

Case studies

ontvang de NIEUWsbrief EN kom IN CONTACT

Blijf op de hoogte

Ontvang de Mobility & New Energy nieuwsbrief

Maak kennis met ons team

Onze experts staan klaar om jou te helpen.