Skip to content

Met TOTAL CLUB spaar je voor cadeaus en nog veel meer leuks. Wij zetten de voordelen van de TOTAL CLUB voor je op een rijtje. 

Alle voordelen van TOTAL CLUB op een rij

Met de TOTAL CLUB kaart kun je je punten inwisselen voor een HappyFuel Card. Dan spaar je voor gratis brandstof. Dat wil jij toch ook? De HappyFuel Card bestel je via onze webshop of haal je op een van onze bemande tankstations.

Met de TOTAL CLUB kaart spaar je voor een gratis carwash. Benieuwd waar je de carwash kunt gebruiken? 

Bekijk de locaties.
 

Met de TOTAL CLUB kaart kun je gratis naar het toilet op al onze TOTAL tankstations. Lekker makkelijk. Zo hoef je geen contant geld meer op zak te hebben.

Met de TOTAL CLUB kaart kun je gratis gebruikmaken van TOTAL ASSISTANCE. Dit is een gratis pechhulp service die wij aanbieden. Let wel op: alleen als je TOTAL EXCELLIUM tankt bij bemande tankstations kun je gebruikmaken van de pechhulp service. 

Ontdek meer over TOTAL ASSISTANCE.
 

Voetballiefhebber? Met de TOTAL CLUB kaart spaar je voor je favoriete amateurvoetbalclub. Voor iedere liter die je tankt, reserveren wij 1 TOTAL CLUB punt extra voor jouw favoriete amateurvoetbalclub. Jij ontvangt je punten én wij doneren aan het eind van het voetbalseizoen het bedrag dat jij hebt gespaard aan je voetbalclub. 

Ontdek meer over de voetbalactie.

Met de TOTAL CLUB kaart profiteer je van extra voordeel tijdens nationale campagnes. Bekijk welke landelijke acties er op dit moment lopen.

Last but not least, je spaart ook nog eens voor leuke cadeaus. Benieuwd waar je je punten voor kunt inwisselen? 

Bekijk onze webshop.