Skip to content

ANAC Agri Olie-analyse

Beperk de onderhoudskosten tot een minimum

ANAC olie-analyse: gedetailleerd ‘bloedonderzoek’

 

ANAC olie-analyse
ANAC olie-analyse

‘Bloedonderzoek’ van olie, dat is in feite een ANAC Olie-analyse die Total al jaren in eigen huis uitvoert. Op basis van een oliemonster kan Total de conditie van het voertuig snel achterhalen. Een ANAC Olie-analyse helpt met het optimaliseren van het onderhoud en beperkt de kosten van tractoren of machines tot een minimum. 

Bij een ANAC Olie-analyse geven de afgenomen oliemonsters – bijvoorbeeld van een motor, transmissie of differentieel - inzicht in de gezondheid van het smeermiddel en de slijtage van mechanische componenten.

Dankzij een TOTAL ANAC Olie-analyse kan een mogelijke storing worden voorkomen en wordt de levensduur en betrouwbaarheid van een machine versterkt. Klanten zijn in de praktijk meer dan tevreden over deze olie-analyses. Neem Thierry Bolot, technisch directeur van FAUPIN Group uit Frankrijk. “Het hele jaar door moeten wij kunnen vertrouwen op goedwerkend materieel. Dankzij de TOTAL ANAC Olie-analyse hebben wij het preventieve onderhoud van onze tractoren met regelmatige controle van de motorconditie sterk kunnen verbeteren.”

Klik hier voor meer informatie over TOTAL ANAC AGRI.

 

Bekijk hier de flyer: