Skip to content

26/03/2020 Nieuws

Total Nederland N.V. COVID-19

Beste relatie,

Allereerst willen wij u zowel privé als zakelijk veel sterkte wensen in deze onzekere tijden.
Hierbij informeren wij u over de maatregelen die wij nemen betreffende het coronavirus. 

Wij doen er alles aan om onze dienstverlening 100% optimaal te houden. Uit voorzorg voor onze medewerkers, hun naasten, maar ook om onze bedrijfscontinuïteit te kunnen garanderen hebben wij voor onze organisatie een aantal maatregelen genomen. Vanzelfsprekend volgen wij de adviezen van GGD, RIVM, overheid en de Total Groep op. 

Contact:
Onze collega’s werken waar mogelijk vanuit huis. We zijn elke werkdag op afstand virtueel met elkaar in verbinding zodat we de kwaliteit van onze dienstverlening aan u kunnen blijven garanderen. 

Overleg met u vindt eveneens virtueel plaats. Wij geven er de voorkeur aan om dit te doen via Microsoft Teams. Uiteraard blijft dit ook mogelijk via telefoon en mail. 
Al onze medewerkers blijven tijdens kantooruren goed bereikbaar. Lukt het niet om persoonlijk contact met een collega te krijgen, dan wordt u teruggebeld. Het kan zijn, dat voor bepaalde vragen de reactie mogelijk iets langer op zich laat wachten doordat collega’s op afstand met elkaar moeten overleggen en afstemmen. 

Tankstations:
Met inachtneming van de afgekondigde maatregelen zijn onze tankstations gewoon open. Op onze stations zijn duidelijke communicatie materialen aangebracht waarbij wij onze gasten actief wijzen op het respecteren van bijvoorbeeld de 1,5 meter onderlinge afstand. Wij ondervinden geen leveringsproblemen en zullen u uiteraard informeren indien dit verandert. 

Afspraken:
Reeds geplande afspraken tot 6 april (of later indien daartoe wordt besloten) bij u, dan wel bij ons op kantoor in Den Haag, kunnen na overleg eveneens virtueel plaatsvinden. Dringende vragen worden direct beantwoord en bij calamiteiten zoeken we samen snel naar een passende oplossing. 

Wij doen er alles aan om in de komende periode de werkzaamheden zo soepel mogelijk te laten verlopen, zodat u zo min mogelijk hinder ondervindt.  Heeft u vragen over deze mail of over lopende afspraken, neem dan gerust contact op met uw vaste contactpersoon.

Zorg goed voor uzelf en voor elkaar!

Met vriendelijke groeten,

Olivier Van Parys
Managing Director