Skip to content

04/03/2020 Nieuws

Technishow verplaatst naar 1 t/m 4 september 2020

Technishow verplaatst naar 1 t/m 4 september 2020
Technishow verplaatst naar 1 t/m 4 september 2020

Update: verplaatsing Technishow

TechniShow, het toonaangevende platform in de Benelux op het gebied van industriële productietechnologie, staat voor kwaliteit, ruim aanbod, kennis en plezier. Op de TechniShow ervaar je de toekomst van de maakindustrie, waar je ook de volgende stap in Smart Industry en digitalisering kunt maken.

In verband met het coronavirus is de afgelopen dagen intensief overleg geweest tussen de organiserende partners van de TechniShow, FPT-Vimag en Jaarbeurs over de komende editie, die plaatsvindt van 17 tot en met 20 maart 2020. Een toenemend aantal exposanten heeft laten weten vanwege het coronavirus niet aan de TechniShow te kunnen deelnemen omdat zij deel uit maken van een internationale organisatie of vanuit individuele overwegingen.

Vastgesteld is dat vanwege de annuleringen de TechniShow de komende editie in maart geen volwaardig concept kan bieden, daarom is besloten dat de komende editie van de TechniShow wordt verplaatst naar 1 t/m 4 september 2020 in Utrecht. TOTAL gaat als exposant van de TechniShow uiteraard hierin mee en zal in september aanwezig zijn op de TechniShow.

Meer info: klik hier.

Tickets

Registreren kan gratis via deze link

Info

Van 1 tot en met 4 september 2020 vindt de TechniShow plaats in de jaarbeurs Utrecht.

TechniShow is de vakbeurs op het gebied van industriële productietechnieken, verwerking en bewerking van metalen, kunststoffen, toebehoren en hulpmiddelen. TechniShow brengt vraag en aanbod in de maakindustrie samen. Met meer dan 1.000 draaiende machines, processen en robots op het gebied van productietechnologie is er veel te beleven in de jaarbeurs Utrecht. Gemiddeld verwelkomt de TechniShow 42.000 bezoekers per editie. 

TOTAL Lubricants is aanwezig tijdens de TechniShow met een brede range aan producten voor verschillende industrieën. Benieuwd naar ons innovatieve product op het gebied van metaalbewerking? Ontdek TOTAL FOLIA in onze stand. Ook is onze nieuwe FOLIA CLEANER te bewonderen, deze skimmer reinigt het vloeistofbad snel en efficiënt.

Data en openingstijden

Benieuwd naar de nieuwe ontwikkelingen binnen de maakindustrie? Nieuwsgierig naar TOTAL FOLIA? Kom dan naar de TechniShow en bezoek onze stand. Onze medewerkers zullen klaarstaan om je te ontvangen op stand 12.A045.

Dinsdag 1 september 2020

10:00 – 19:00 uur

Woensdag 2 september 2020

10:00 – 19:00 uur

Donderdag 3 september 2020

10:00 – 21:00 uur

Vrijdag 4 september 2020

10:00 – 17:30 uur

 

Locatie: Jaarbeursplein, 3521 AL Utrecht

Tickets: Registreren kan gratis via deze link. Meer informatie over de TechniShow is hier te vinden.

OVER TOTAL FOLIA

Folia is een metaalbewerkingsvloeistof op basis van biopolymeren. Vrij van oliën en emulgatoren. Het heeft uitstekende smerende eigenschappen en een hoog koelvermogen. Folia is geschikt voor zowel ferro als non-ferro materialen.

Meer weten over TOTAL FOLIA? Lees meer