Skip to content

Introductie kleinverpakking automotive

De complete line-up Automotive smeermiddelen van Total krijgt een nieuwe verpakking. Met een krachtig, aansprekend design en nieuwe logo’s vallen de flacons (0,25 en 0,5 liter), flessen (1 liter) en cans (5 liter) nog beter op. 

De grotere labels zijn bovendien beter afleesbaar en informatiever. De weergave is overzichtelijk dankzij pictogrammen. Ook OEM-goedkeuringen zijn vermeld. Zo is snel te zien voor welke motor en welk voertuigmerk de olie geschikt is.

Nieuwe kleinverpakkingen Total Automotive

 

Nieuwe kleinverpakkingen Total Automotive

Kleuren bepalen kwaliteit

Het huidige assortiment blijft bestaan, maar nu duidelijker gecategoriseerd in 3 verschillende kleurniveaus. Platinum Gold staat voor olie die aan de hoogste specificaties voldoet, zoals TOTAL QUARTZ INEO en QUARTZ 9000. Lager gespecificeerde olie, QUARTZ 7000, zit in Silver. De Bronze-verpakking is voor de Classic-producten.

Praktisch

De nieuwe kleinverpakkingen blinken ook uit door praktische punten, zoals een groter handvat voor de cans, verbeterde afdichting van de dop met minder kans op lekkage en een nieuwe schenktuit voor verbeterd, gelijkmatig uitgieten.

TOTAL QUARTZ INEO

 

Nieuw motorolie volgens hoogste specificaties
Total introduceert QUARTZ INEO XTRA. Daaronder valt olie in de 0W-20 viscositeit voor compactere turbomotoren met hoge vermogens en hybride-aandrijflijnen. QUARTZ INEO XTRA levert een tot 33% gunstiger brandstofverbruik op in vergelijking met de industriële standaard. Verder is de bescherming optimaal bij extreme (motor)temperaturen. Roetfilter, SCR-katalysator en turbo worden beter beschermd. De slijtage van de motor is lager en dat resulteert in levensduurverlenging.

Lees meer over de nieuwe kleinverpakkingen.