Skip to content

Total breidt het netwerk van laadpalen en schone tankstations voor groengas, waterstof en LNG constant uit. Ook in uw regio! Graag kijken we samen met u naar geschikte locaties voor nieuwe laad- en tankmogelijkheden. Zo maakt u als zakelijke klant optimaal gebruik van het openbare Total-netwerk.

Specifieke locatie

Klanten met een grote vloot willen we optimaal kunnen bedienen. Daarom werken we graag samen met u bij de uitbreiding van het Total netwerk van laadpalen en schone tankstations. Heeft u een specifieke locatie in gedachten? Laat het ons weten! Samen onderzoeken we de mogelijkheden. 

Laadpalen reserveren

Naast het realiseren van een nieuw, schoon tankstation zijn er meer geschikte zakelijke oplossingen voor ons openbare netwerk. Zo heeft Total voor het ‘FLEX EV’ consortium snelladers ontwikkeld die voor een bepaald tijdslot kunnen worden gereserveerd voor zakelijke gebruikers. Op die manier komen uw voertuigen - of die van uw medewerkers en klanten - nooit zonder stroom te staan. In onze casestudie over FLEX EV leest u meer over dit project.

Samen optrekken naar zero-emissie

Wilt u zakelijk gebruikmaken van ons openbare netwerk? Of wilt u samen optrekken bij de realisatie van een nieuw, schoon tankstation? Neem contact op met onze Network Development Manager voor vrijblijvend advies en de mogelijkheden.

Neem contact op

  • Robin Geijer

Case studies

Header PostNL
Header PostNL

PostNL

Het duurzame wagenpark van de toekomst.
Foto Centric case study
Foto Centric case study

Centric

Met groengas van Total rijdt Centric bijna klimaatneutraal.
Foto case study FLEX EV
Foto case study FLEX EV

FLEX EV

Snellaadplein voor elektrische bestelbussen.
Header Haarlem IJmond
Header Haarlem IJmond

Haarlem-IJmond

Het eerste gecombineerde EV/CNG-busstation van Nederland.

Alle case studies

HET LAATSTE NIEUWS en IN CONTACT KOMEN

Nieuws

Nieuws, beurzen en evenementen

Neem contact op

Onze medewerkers staan voor je klaar.