Skip to content

13/03/2020 Nieuws

Transport Compleet Hardenberg UITGESTELD tot december

Total aanwezig op Transport Compleet Hardenberg  in december
Total aanwezig op Transport Compleet Hardenberg in december

VAKBEURS HARDENBERG uitgesteld

De komende editie van de vakbeurs Transport Compleet, die gepland stond op 24, 25 en 26 maart 2020 in Evenementenhal Hardenberg, is verplaatst naar dinsdag 1, woensdag 2 en donderdag 3 december 2020. Dit vanwege het Coronavirus.

Dit besluit is genomen in samenspraak met exposanten en partners. De vakbeurs zou aanvankelijk doorgaan, in lijn met de richtlijnen van het RIVM. Echter zien we sinds deze week een duidelijke koerswijziging in de richtlijnen binnen de sector met betrekking tot het bezoeken en deelnemen aan beurzen. Total Nederland steunt dit besluit en heeft aangegeven mee te verplaatsen naar december. 

DE VAKBEURS WAAR DE TRANSPORTBRANCHE SAMENKOMT

Op 1, 2 en 3 december is de vakbeurs Transport Compleet in Hardenberg. Als partner van Wijlhuizen staat TOTAL op hét evenement voor de transportbranche. De plek om op het gebied van transport kennis en contacten op te doen.

Total Truck Solutions

Met de Total Truck Solutions biedt Total advies op maat aan alle transporteurs.
Onze collega’s op stand 305 staan u graag te woord over de verschillende producten- en diensten, specifiek ontwikkeld voor de transportbranche: zoals de vernieuwde range Rubia smeermiddelen, Total excellium truck Diesel, Total Card, Total AdBlue & Clearnox®, Pitpoint Clean Fuels, AS24, Total Telemetrie Services en Total Ecosolutions. Meer weten over de vernieuwde Rubia range? Kijk op de Rubia pagina

ANAC olieanalyses

Tijdens de beurs beantwoorden we graag uw vragen over onze range aan transport producten, service tools, bedrijfstips en onderhoudstricks & tips. Als u uw fleet wilt onderhouden en de kosten van uw wagen- of machinepark wilt verminderen, is onze ANAC service zeker interessant. Meer weten over de voordelen van ANAC analyses? Ontdek hier hoe ANAC olie analyse u kan helpen of kom langs op de beurs.

Virtueel LNG tanken

Wist u dat  LNG (Liquified Natural Gas) op dit moment de schoonste én goedkoopste brandstof is voor transporteurs? Geen wonder dat steeds meer transporteurs de overstap maken naar LNG. Toch zien we bij transporteurs nog “koudwatervrees”. Op onze stand laten we daarom zien, hoe dat LNG tanken gaat. Sterker nog, Total biedt samen met PitPoint LNG de mogelijkheid om zélf LNG te tanken. Weliswaar virtueel via een VR bril, maar de beleving is vrijwel gelijk. Kom daarom naar stand 305, en ontmoet ook de specialisten van LNG en kom alles te weten over o.a. het LNG-netwerk in Europa, de prijsopbouw en -historie en het aanbod van LNG-trucks.

Ontmoet Total op de beurs - Data en openingstijden

Dinsdag 1 december 2020                14.00 uur – 22.00 uur
Woensdag 2 december 2020            14.00 uur – 22.00 uur
Donderdag 3 december 2020           14.00 uur – 22.00 uur

Locatie:
Evenementenhal Hardenberg
Energieweg 2
7772 TV  Hardenberg

Registeer u kosteloos via deze link 

Meer informatie over Total en de transportsector vindt u hier 

Wij ontvangen u graag op TOTAL stand 305!