Skip to content

28/09/2020 Nieuws

Total Nederland verkrijgt 15 jaar exploitatierecht tankstation A4 Hoofddorp

Luifel Total tankstation
Luifel Total tankstation

Total Nederland N.V. en firma  Kok & Zonen hebben overeenstemming bereikt over de exploitatie van het tankstation gelegen aan de A4 tussen Amsterdam en Den Haag, ter hoogte van Hoofddorp. 

Na een uitgebreide marktverkenning, samen met BETA adviseur Chris van der Straaten, heeft de firma Kok  & Zonen besloten om met Total Nederland in zee te gaan. Het tankstation wordt eind van het jaar omgezet in de Total-kleuren. De expertise van Total in het exploiteren van tankstations en Total’s ambities in de nieuwe energie was voor hen één van de redenen om de exploitatierechten van het tankstation aan Total toe te vertrouwen.

Geert Houbrechts, directeur Retail van Total Nederland: “Wij zijn uitermate verheugd deze toplocatie in het TOTAL netwerk te mogen verwelkomen. Het tankstation ligt strategisch zeer goed en er is hier de afgelopen jaren fors geïnvesteerd in de shop. We willen deze bestaande shop in de komende jaren blijven moderniseren en aanpassen met onze conceptvisie aan de behoeften en wensen van onze gasten.”

Van tankstation naar complete Energy Hub

Deze toplocatie past perfect in de strategie van Total Nederland om zich te versterken op strategische plekken in het hoofdwegennet in Nederland. Verder ziet Total Nederland grote kansen om verschillende vormen van nieuwe energie aan te bieden, zoals Total EV charge snelladers, groen gas en het plaatsen van een waterstofinstallatie. De combinatie van locatie, de grote moderne shop, nieuwe energieën en de ruime parkeermogelijkheden maakt van dit Total station een multi Energy Hub.

Geert Houbrechts:  "We hebben tijdens de gesprekken met de firma Kok & Zonen ervaren dat zij dit station op een heel professionele en klantvriendelijke manier exploiteren. Wij zullen uiteraard de gasten met dezelfde spirit blijven ontvangen en hen al onze premium Total diensten aanbieden". 

Karin Kok:  "Wij  hebben decennia lang ons tankstation geëxploiteerd aan de A4. Samen met een grote groep trouwe medewerkers hebben we onze klanten met veel plezier in een veranderende wereld kunnen bedienen. Wij vertrouwen vanaf eind dit jaar de tankstation exploitatie toe aan Total in de wetenschap dat zij verder zullen bouwen aan het tankstation van de toekomst".