Skip to content

FAQ Total Club punten sparen

Je ontvangt 1 TOTAL CLUB Punt per getankte liter motorbrandstof. Indien je TOTAL EXCELLIUM tankt, dan ontvang je per liter 2 TOTAL CLUB punten.

Op alle overige aankopen (met uitzondering van tabak, telefoonkaarten, krasloten, postzegels en soortgelijke (service-) artikelen) ontvang je 1 TOTAL CLUB Punt per € 1,00.

Ga naar TOTAL CLUB

TOTAL CLUB punten ontvang je bij de deelnemende (benzine-)verkooppunten van Total. Over het algemeen zijn dit alle bemande TOTAL tankstations in Nederland. Een enkele keer is er een uitzondering op deze regel. Dat komt doordat we zelfstandige ondernemers nergens toe kunnen verplichten. Indien je de tankbon(nen) bewaart kun je deze toesturen via het contactformulier op www.total.nl. Wij boeken dan de TOTAL CLUB punten handmatig op je TOTAL CLUB kaart. (Uitgezonderd bestedingen aan tabak, kansspelen en medicijnen.)

Hiervoor ga je naar www.total.nl. Je logt in op de pagina van TOTAL CLUB. Daarna kun je het saldo raadplegen. Op de bemande TOTAL tankstations kunnen ze ook het saldo voor je opvragen.

Je ontvangt 1 TOTAL CLUB Punt per getankte liter motorbrandstof. Indien je TOTAL EXCELLIUM tankt, dan ontvang je per liter 2 TOTAL CLUB punten. Op alle overige aankopen (uitgezonderd bestedingen aan tabak, kansspelen en medicijnen) ontvang je 1 TOTAL CLUB Punt per € 1,00.

Als je TOTAL EXCELLIUM tankt is dat niet alleen beter voor je motor maar ook voor je spaarsaldo. Je ontvangt namelijk altijd dubbele punten bij je tankbeurt. De gespaarde punten worden direct bijgeschreven.

Indien je in een periode van 3 maanden meer dan 200 liter brandstof tankt bij een bemand TOTAL tankstation in Nederland, dan wordt het aantal gespaarde TOTAL CLUB punten over die periode met 50% vermeerderd. Tank je in een periode van 3 maanden meer dan 400 liter brandstof bij een bemand TOTAL tankstations in Nederland, dan wordt het aantal gespaarde TOTAL CLUB punten over die periode met 100% vermeerderd. Let op! Tankpashouders zijn uitgesloten voor deelname aan deze bonusregeling.

De TOTAL CLUB kaart dient te worden gescand vóórdat de betaling wordt verwerkt. Indien je dit bent vergeten kunnen de TOTAL CLUB punten achteraf worden bijgeboekt. Dit kan binnen één week door de TOTAL CLUB klantenservice een WhatsApp te sturen of het contactformulier in te vullen, onder vermelding van je TOTAL CLUB kaartnummer en bijgevoegd een kopie of foto van de bon.

Alleen het TOTAL CLUB saldo opgevraagd via je TOTAL CLUB account is het actuele saldo. Wanneer het puntensaldo op de kassabon afwijkt ten opzichte van het puntensaldo in je account, dan heeft dit te maken met het feit dat het saldo op de kassabon nog niet is bijgewerkt. Het kan voorkomen dat het actuele saldo pas na 24 uur zichtbaar is, bijvoorbeeld na een storing of een limietoverschrijding. Check het hier

Volgens de Algemene Voorwaarden, van toepassing op het TOTAL CLUB spaarprogramma, vervallen gespaarde TOTAL CLUB punten nadat er gedurende 12 maanden geen transacties zijn gedaan op de TOTAL CLUB kaart. Indien er gedurende 2 jaar geen transacties zijn gedaan met de elektronische TOTAL CLUB kaart, dan wordt deze geblokkeerd.

https://www.total.nl/service-en-contact In principe kun je TOTAL CLUB punten sparen op alle bemande TOTAL tankstations. Een enkele keer is er een uitzondering op deze regel. Dat komt doordat we zelfstandige ondernemers nergens toe kunnen verplichten. Indien je de tankbon(nen) bewaarde, dan kun je deze binnen een week toesturen via het contactformulier op www.total.nl. Heb je getankt bij een onbemand TOTAL EXPRESS station? Dan heb je helaas geen recht op TOTAL CLUB punten omdat hier al korting wordt gegeven op de brandstofprijzen.

Op onbemande tankstations gelden aangepaste brandstofprijzen waar korting op wordt gegeven. Om die reden heb je geen recht op TOTAL CLUB punten. Indien je bij een buitenpaal tankt van een bemand TOTAL tankstation, bijvoorbeeld als de shop is gesloten, dan kun je met je tankbon de TOTAL CLUB punten achteraf laten bijboeken op je TOTAL CLUB kaart. Dit kan binnen één week door de TOTAL CLUB klantenservice een WhatsApp te sturen of het contactformulier in te vullen, onder vermelding van je TOTAL CLUB kaartnummer en bijgevoegd een kopie of foto van de bon.

We hanteren standaard limieten voor het sparen en inwisselen van TOTAL CLUB punten. Transacties die boven die limieten uitkomen worden handmatig gecontroleerd en geaccordeerd. Hierdoor kan het voorkomen dat er geen TOTAL CLUB punten zijn gespaard tijdens de transactie, echter worden deze later bijgeschreven. Je kunt de limieten door de TOTAL CLUB klantenservice laten wijzigen door het contactformulier in te vullen.

Ja dat kan. Vraag gratis een nieuwe TOTAL CLUB kaart aan op een TOTAL tankstation, en laat deze direct activeren op het tankstation door deze eenmalig te gebruiken. Om de door jou reeds gespaarde TOTAL CLUB punten en je NAW-gegevens over te laten schrijven op een nieuwe TOTAL CLUB kaart, dien je de nieuwe TOTAL CLUB kaart aan de oude te koppelen. Je logt in met de gegevens van je oude TOTAL CLUB kaart en linkt je nieuwe TOTAL CLUB kaart hieraan. Hierna wordt de oude TOTAL CLUB kaart automatisch geblokkeerd. Let op: het koppelen van een TOTAL CLUB kaart en het overnemen van de gegevens is enkel mogelijk indien de oude TOTAL CLUB kaart nog niet is geblokkeerd.

Volgens de Algemene Voorwaarden, van toepassing op het TOTAL CLUB spaarprogramma, vervalt het spaarsaldo indien er gedurende twaalf maanden geen transacties met de TOTAL CLUB kaart zijn gedaan. Om jouw loyaliteit te belonen komen wij je graag tegemoet. Neem hiervoor contact op met de TOTAL CLUB klantenservice. Om dit in de toekomst te voorkomen adviseren wij je om je e-mailadres te registreren in je account en aan te vinken dat je akkoord bent om op de hoogte gehouden te worden. Je wordt dan tijdig geïnformeerd indien je spaarsaldo komt te vervallen. Ook ontvangen TOTAL CLUB leden regelmatig interessante aanbiedingen in de nieuwsbrieven.

Nee, TOTAL CLUB is een spaarprogramma van Total Nederland, je kunt dan ook alleen punten sparen op alle bemande TOTAL tankstations in Nederland.

In de TOTAL CLUB webshop vind je het gehele cadeau assortiment welke, als geregistreerde gebruiker, besteld kunnen worden. Tevens kan je bij alle bemande TOTAL tankstations in Nederland aan de kassa je TOTAL CLUB punten verzilveren voor gratis brandstof (Happy Fuel Cards) en/of VVV bonnen. TOTAL CLUB punten kunnen op sommige tankstations ook worden ingewisseld voor wasprogramma's en/of prepaid waskaarten. Bekijk hiervoor de deelnemende tankstations op www.total.nl.

Je kunt, met een minimum van 1.250 TOTAL CLUB punten, je gespaarde TOTAL CLUB punten laten uitkeren in contant geld. Uitbetaling vindt binnen 3 weken plaats op een Nederlandse rekening tegen € 0,006 per TOTAL CLUB punt. Vul het formulier onder deze link in en onze klantenservice maakt dit zo snel mogelijk in orde.

TOTAL CLUB punten kunnen niet worden bijgekocht.

Tankpashouders van zijn uitgesloten voor deelname aan de kwartaal bonusregeling. Mogelijk maak je gebruik van een Tankcard, waarbij je achteraf de factuur van de tankbeurten ontvangt. Gebruikers van tankcards komen niet in aanmerking voor de bonusregeling.

Helaas zijn alle oude Powerpointspassen geblokkeerd en zijn de punten niet meer geldig. Enkel gespaarde TOTAL CLUB punten op een (actieve, geregistreerde) TOTAL CLUB kaart kunnen worden ingewisseld voor cadeaus.

NOG GEEN ANTWOORD OP JE VRAAG? KLIK HIER  EN GA TERUG NAAR DE CONTACTPAGINA