Skip to content

22/09/2020 Nieuws

PitPoint laadpalen krijgen Total-jasje

Beeld van omkleuring PitPoint laadpalen naar Total merk - rebranding laadpalen MRA-E
Beeld van omkleuring PitPoint laadpalen naar Total merk - rebranding laadpalen MRA-E

PitPoint heeft als de leverancier van schone brandstoffen een belangrijke bijdrage geleverd aan het verduurzamen van mobiliteit. Sinds 2017 maakt PitPoint deel uit van de Total Groep. Ook het netwerk aan laadpalen dat in het verleden door PitPoint is geplaatst, maakt nu deel uit van het uitgebreide netwerk van Total. 

De integratie van PitPoint in Total is begin dit jaar in een volgende fase gekomen, wat onder andere betekent dat de laadpalen het merk TOTAL gaan dragen. Voor gemeenten in de regio van MRA-Elektrisch (in de provincies Noord-Holland, Flevoland en Utrecht) plaatste PitPoint de afgelopen jaren zo’n 2.000 laadpalen. Alle bestaande en nieuw te plaatsen laadpalen worden voor het eind van dit jaar voorzien van TOTAL bestickering.

Duurzaamheid

De duurzame propositie van PitPoint is een zeer belangrijke toevoeging aan de ambitie van Total ‘to become the responsible energy major’. Niet alleen ev-laadpalen, ook waterstof, groengas en LNG maken onderdeel uit van het aanbod. Door uit te breiden met alternatieve brandstoffen, bouwt Total verder aan een duurzame toekomst. Dankzij het integreren van PitPoint in de Total-organisatie kunnen overheden nóg beter en vollediger ondersteund worden in hun transitie naar duurzame en emissievrije mobiliteit. 

Transparantere laadprijzen

De rebranding van de laadpalen heeft verder geen enkele invloed op de laadervaring van ev-rijders. Er verandert niets in de bestaande dienstverlening. Ook het telefoonnummer van de helpdesk blijft ongewijzigd. Wel heeft TOTAL met MRA-Elektrisch gewerkt aan het transparanter maken van de prijzen. Tot voor kort kon aan de ene laadpaal een andere laadprijs berekend worden dan aan de andere, wat voortkwam uit verschillende concessies. Vanaf 1 juli geldt bij alle laadpalen van TOTAL in de regio van MRA-Elektrisch dezelfde laadprijs. Een waardevolle toevoeging aan het gebruiksgemak.

Meer weten? KIJK HIER