Skip to content

In de transitie naar schoon en duurzaam vervoer, is een laad- of tankoplossing op uw eigen terrein een uitkomst. Bij dit proces komt een hoop kijken. Total biedt u de hulp die u nodig heeft: wij ontwerpen, bouwen, financieren, exploiteren en onderhouden de tankstations voor LNG, CNG, groengas, waterstof en elektrische laadpunten op uw eigen terrein.

Eigen elektrisch laadplein

Een eigen laadplein is onder meer interessant voor fleet owners, transporteurs of bedrijven met veel medewerkers en bezoekers. Met een eigen laadplein hebben de voertuigen van uw bedrijf en uw medewerkers altijd voldoende stroom. Total kijkt met u van A tot Z naar wat nodig is voor een laadoplossing die past bij uw situatie. We focussen ons niet alleen op de technische kant, maar ook op de context en bedrijfsvoering: tijdens het transitieproces zorgen we ervoor dat uw vloot gewoon blijft rijden.

Slim laden

Wij onderzoeken bij iedere laadoplossing de opties voor slim laden. Passend bij uw behoeften en tegen zo laag mogelijke kosten. Zo kunnen wij  de gevraagde stroom aan uw laadpaal afstemmen op het real time gebruik van uw gebouw.

Groene energie

Total draagt bij aan een schonere wereld. Dat doen wij onder meer door altijd groene stroom te leveren voor de laadoplossing. Deze groene stroom wordt duurzaam opgewekt [wachten op toevoegen inhoudseigenaar]

Energie opslaan

De techniek van Total maakt het mogelijk om zelf opgewekte stroom direct in te zetten voor de laadsessies op uw eigen terrein. In veel gevallen wordt de laadoplossing hierdoor een stuk kostenefficiënter.

Mogelijkheden op uw terrein

Waterstof, elektriciteit en groengas. We maken het graag voor iedere gebruiker -zakelijk of particulier- beschikbaar op ons openbare netwerk. Toch zien we dat voor bedrijven met een grote vloot een eigen en op maat gemaakte oplossing noodzakelijk is. Wij beschikken over de data, kennis enmiddelen om schone energie voor vervoer beschikbaar en betaalbaar te maken op uw eigen terrein. Door elke stap intern te beheren, gaan we veilig, efficiënt én kostenefficiënt te werk. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een tank- of laadoplossing op uw terrein? 

Neem contact op met onze accountmanagers

  • Stef Pierik
  • Paul de Winter

Case studies

Header PostNL
Header PostNL

PostNL

Het duurzame wagenpark van de toekomst.
Foto Centric case study
Foto Centric case study

Centric

Met groengas van Total rijdt Centric bijna klimaatneutraal.
Foto case study FLEX EV
Foto case study FLEX EV

FLEX EV

Snellaadplein voor elektrische bestelbussen.
Header Haarlem IJmond
Header Haarlem IJmond

Haarlem-IJmond

Het eerste gecombineerde EV/CNG-busstation van Nederland.

Alle case studies

HET LAATSTE NIEUWS en IN CONTACT KOMEN

Nieuws

Nieuws, beurzen en evenementen

Neem contact op

Onze medewerkers staan voor je klaar.