Skip to content

Hoe zorgt u voor een schone en toekomstbestendige vloot, zonder uw bedrijfsoperatie in gevaar te brengen? De transitie naar schoon vervoer is voor veel bedrijven complex en uitdagend. Total is uw transitiepartner voor de weg naar zero-emissie. Wij helpen u graag en geven vrijblijvend advies.

Bedrijven worden dagelijks geconfronteerd met de flinke duurzaamheidsambities uit het klimaatakkoord van de overheid. Het terugdringen van de uitstoot van schadelijke stoffen is een belangrijke doelstelling. Met name bedrijven waar vervoer een centrale rol in de bedrijfsvoering vervuld, krijgen hiermee te maken. Denk aan personenvervoer, koeriersdiensten en distributiebedrijven.

Passende oplossing voor uw bedrijf

Er bestaan diverse oplossingen voor de transitie naar zero-emissie vervoer, passend bij de wensen, eisen en context van uw bedrijf. Wilt u de leaseauto’s van uw medewerkers overzetten van diesel naar een alternatieve (schone) brandstof, een op maatgemaakt stappenplan naar schoon vervoer opstellen of een slimme laadinfrastructuur realiseren? Wij vinden altijd een duurzame en betaalbare oplossing. 

Praktisch en onafhankelijk advies

Onze accountmanagers adviseren u graag over het juiste transitiepad voor uw bedrijf. In een vrijblijvend kennismakingsgesprek bespreken we uw vraag en verkennen we de mogelijkheden. Vervolgens kunnen we aan de slag met een op maat gemaakt plan. Implementatie van dit plan is een volgende stap.. Desgewenst nemen wij het ontwerp, de uitvoering, exploitatie en het onderhoud uit handen van de laad- en/of tankoplossing die bij uw vloot past. Onze adviezen zijn praktisch, transparant en onafhankelijk van een specifieke brandstof of technologie.

Neem contact op met Onze accountmanagers

  • Paul de Winter
  • Lucia Smit Kleiman

Case studies

Header PostNL
Header PostNL

PostNL

Het duurzame wagenpark van de toekomst.
Foto Centric case study
Foto Centric case study

Centric

Met groengas van Total rijdt Centric bijna klimaatneutraal.
Foto case study FLEX EV
Foto case study FLEX EV

FLEX EV

Snellaadplein voor elektrische bestelbussen.
Header Haarlem IJmond
Header Haarlem IJmond

Haarlem-IJmond

Het eerste gecombineerde EV/CNG-busstation van Nederland.

Alle case studies

HET LAATSTE NIEUWS en IN CONTACT KOMEN

Nieuws

Nieuws, beurzen en evenementen

Neem contact op

Onze medewerkers staan voor je klaar.