Onbemand tanken bij Total Express: goedkoop en snel!

Total Express  

Total Express is de naam van de onbemande tankstations van Total. Snel en goedkoop tanken maar wel de vertrouwde kwaliteitsproducten van Total. De tankstations zijn 24/7 geopend. 

Total Express, Voordeling tanken

Bij Total Express stations kun je de volgende producten tanken:

  • Total Excellium 95
  • Total Euro 95 ongelood
  • Total Excellium Diesel
  • Total Diesel

Je betaalt bij een betaalterminal aan de pomp met je Total tankpas of bankpas. Hier staat duidelijk uitgelegd hoe de betaling en het tanken in zijn werk gaan en hoe je, indien gewenst, een bon kunt krijgen. 

Total Express tankstations doen niet mee aan de spaaracties. 

Wil je weten of er een Total Express station in de buurt is?

Vind de Total Express stations via onze Station finder, download de gratis App van Total, of download alle Total tankstations op je GPS of PDA.Veiligheid

Total hecht veel waarde aan een ieders veiligheid. Daarom zijn ook deze tankstations voorzien van een groot aantal veiligheidsvoorzieningen, zoals een noodstop, brandblusapparaten, voldoende verlichting, branddetectoren en goed zichtbare camera’s.

Veel gestelde vragen
 

Contact

Mocht er toch iets mis gaan bij het tanken, dan kun je tijdens kantooruren contact opnemen met onze afdeling Customer Service op telefoonnummer (070) 3180404

Na kantoortijd kun je bellen met het alarmnummer van Total Nederland: 0800 0996612.

X

Tijdens uw bezoek aan de site willen wij graag een ‘cookie’ in uw computer plaatsen. Uw volgende bezoek zal daardoor vlotter verlopen.

Wenst u uw opgeslagen cookies te verwijderen? Klik hier voor meer informatie.