Openingsactie Total Van Marwijk Kooy

VMK Jaar gratis tanken

KLIK OP HET PLAATJE VOOR DE LOCATIE VAN HET STATION

Total Van Marwijk Kooy is weer volledig bereikbaar en geeft daarom een jaar lang gratis tanken weg!

Start je motor, rij naar tankstation Total Van Marwijk Kooy en maak kans op een jaar lang GRATIS tanken (t.w.v. €1500)! Ook maak je een maand lang dagelijks kans op een HappyFuel Card t.w.v. €50!

Het enige wat je hoeft te doen is te tanken en je ingevulde inschrijfformulier met kassabon achter te laten in de deelnamebox in de shop.

 

Actievoorwaarden – ‘Winactie Total Van Marwijk Kooy’

Algemeen

 1. De actie loopt van 3 augustus 2018 tot en met 2 september 2018.
 2. De actie bestaat uit 1 actieperiode.
 3. De actieperiode duurt een maand. Op 3 september wordt de winnaar van de hoofdprijs bekend gemaakt. Elke week op maandag krijgen de 7 dagwinnaars van de week ervoor een e-mail over de HappyFuel Card t.w.v. 50 euro die zij hebben gewonnen.
 4. In de actieperiode is er een hoofdprijs (een jaar gratis tanken t.w.v. € 1500) en 30 dagprijzen (30 keer een HappyFuel Card t.w.v. € 50).
 5. Alle deelnemers aan deze actie zijn door deelname aan deze actievoorwaarden gebonden.
 6. Deelnemers kunnen gedurende de actieperiode per tankbeurt 1 keer meedoen aan deze actie.
 7. Deelnemers moeten getankt hebben om te kunnen deelnemen aan de actie. Nadat de tankbeurt is afgerekend aan de kassa ontvangt de deelnemer een deelnameformulier van de kassamedewerker om in te vullen en in de inzendingenbox te doen. Het deelnameformulier dient geniet te worden aan de kassabon.
 8. Als deelnemers meerdere keren tanken kunnen zij ook meerdere keren meedoen aan de actie.
 9. TOTAL Nederland N.V. (TOTAL“”) behoudt zich het recht voor de actievoorwaarden tussentijds te wijzigen en/of de actie voortijdig te beëindigen.
 10. Deze actie staat open voor iedereen van 18 jaar en ouder. Deelname is uitgesloten voor medewerkers die direct of indirect hebben meegewerkt aan deze actie, evenals hun familieleden woonachtig op hetzelfde adres inclusief partner(s).
 11. De deelnameformulieren inclusief gegevens van de deelnemers worden na afloop van de actieperiode vernietigd.
 12. TOTAL accepteert onder geen enkele omstandigheid enige verantwoordelijk dan wel aansprakelijkheid voor de opgave door deelnemer van een onjuist e-mailadres, dat mogelijk zou leiden naar een verkeerd of onbekend adres van de deelnemer.
 13. De actievoorwaarden zijn gepubliceerd op de actiewebsite van TOTAL: www.total.nl/vanmarwijkkooy
 14. Op www.total.nl staat een contactformulier. Klachten over deze actie kunnen alleen via dat formulier worden ingediend. Deelnemer dient zijn of haar klacht duidelijk te motiveren. TOTAL zal binnen 5 werkdagen antwoorden.
 15. Op deze actie is het Nederlandse recht van toepassing. Geschillen worden voorgelegd aan de bevoegde rechter te ’s-Gravenhage.

Actie

 1. Gedurende de actieperiode van 3 augustus 2018 tot en met 2 september 2018 maken deelnemers kans op een jaar gratis tanken ter waarde van € 1500,-. Deelnemers maken ook kans 1 van de 30 dagprijzen; te weten: een HappyFuel Card ter waarde van € 50.
 2. Deelnemers kunnen uitsluitend meedoen als zij hun kassabon (laten) nieten aan het ingevulde deelnameformulier, en het deelnameformulier achterlaten in de inzendingenbox.
 3. De deelnemer die een hoofdprijs wint hoort op 3 september per e-mail of hij/zij een hoofdprijs heeft gewonnen.
 4. De deelnemer die een dagprijs wint hoort elke week op maandag per e-mail of hij/zij een dagprijs heeft gewonnen in de week hiervoor.
 5. Als een deelnemer een dagprijs wint, gaat het deelnameformulier inclusief kassabon weer terug in de inzendingenbox, en doet de deelnemer ook nog mee voor de hoofdprijs.
 6. De hoofdprijs wordt uiterlijk een maand na het winnen aan de winnaars uitgereikt.
 7. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd met TOTAL.
 8. Door deelname aan deze actie geeft de deelnemer aan TOTAL toestemming voor publicatie van voor- en achternaam bij het winnen van 1 van de prijzen.
 9. De dagprijzen worden per reguliere post verstuurd. De hoofdprijs wordt uitgereikt op station Total Van Marwijk Kooy.
 10. TOTAL zal aan de hoofdprijswinnende deelnemer vragen mee te doen aan een persoonlijke prijsuitreiking op station Total Van Marwijk Kooy. Een fotomoment en een post op Facebook kunnen daar deel van uitmaken.
 11. TOTAL is niet verantwoordelijk voor het eventueel verloren gaan van de prijzen en brieven bij de post of koeriersdienst. TOTAL is bovendien niet verantwoordelijk voor het verloren gaan van (persoons)gegevens die via de actiewebsite zijn ingevoerd.
 12. De hoofdprijs en dagprijzen zijn niet in te wisselen voor geld.
 13. De HappyFuel Cards die behoren tot de hoofdprijs en dagprijzen dienen voor het verstrijken van de vervaldatum te zijn verzilverd.
 14. De HappyFuel Cards die behoren tot de hoofdprijs en dagprijzen kunnen gebruikt worden bij alle bemande TOTAL stations.
 15. De hoofdprijs en dagprijzen worden uitgekeerd in de vorm van TOTAL HappyFuel Cards. De hoofdprijs bestaat uit 6 HappyFuel Cards ter waarde van € 250, met een totaal van € 1500. De dagprijzen bestaan uit HappyFuel Cards van € 50.
 16. Fraude of oneigenlijk gebruik van de hoofdprijs zal met directe ingang tot stopzetting van de hoofdprijs leiden.
 17. De hoofdprijs kan belastingplichtig zijn onder de Kansspelenwet of fiscale wet- en/of regelgeving.
 18. De eventueel verschuldigde kansspelbelasting komt voor rekening van Total, dit wil zeggen dat de prijswinnaar niet achteraf kansspelbelasting over de waarde van de gewonnen prijs hoeft te betalen.

X

Tijdens uw bezoek aan de site willen wij graag een ‘cookie’ in uw computer plaatsen. Uw volgende bezoek zal daardoor vlotter verlopen.

Wenst u uw opgeslagen cookies te verwijderen? Klik hier voor meer informatie.