Maak kans op één jaar gratis tanken

WIN JIJ STRAKS EEN JAAR GRATIS! TANKEN!   

* Locatie tankstation De Liede : KLIK HIERBOVEN op het blauwe richtingbord!

Total De Liede langs de Amsterdamsevaart bij Haarlem (A200) geeft 3x een jaar lang gratis tanken weg onder de deelnemers!

Start je motor, rij naar tankstation Total Haarlem De Liede en maak 3x(!) kans op een jaar lang GRATIS tanken (t.w.v. €1500)! Ook maak je 3 maanden lang wekelijks kans op een HappyFuel Card t.w.v. €50!

Het enige wat je hoeft te doen is te tanken en je ingevulde inschrijfformulier met kassabon achter te laten in de deelnamebox in de shop.

 

Actievoorwaarden – ‘Winactie Total Haarlem De Liede’

Algemeen

 1. De actie loopt van 18 december 2017 tot en met 18 maart 2018.
 2. De actie is opgedeeld in drie actieperiodes.
 3. De actieperiodes duren elk een maand. Op 19 januari, 19 februari en 19 maart 2018 worden de winnaars van de hoofdprijs van de voorgaande actieperiode bekend gemaakt. Per week wordt er op vrijdag rond 12 uur een weekprijs winnaar bekend gemaakt.
 4. Per actieperiode is er een hoofdprijs (een jaar gratis tanken t.w.v. € 1500) en vier weekprijzen (vier keer een HappyFuel Card t.w.v. € 50).
 5. Alle deelnemers aan deze actie zijn door deelname aan deze actievoorwaarden gebonden.
 6. Deelnemers kunnen gedurende de actieperiode per tankbeurt 1 keer meedoen aan deze actie.
 7. Deelnemers moeten getankt hebben om te kunnen deelnemen aan de actie. Nadat de tankbeurt is afgerekend aan de kassa ontvangt de deelnemer een deelnameformulier van de kassamedewerker om in te vullen en in de inzendingenbox te doen. Het deelnameformulier dient geniet te worden aan de kassabon.
 8. Als deelnemers meerdere keren tanken kunnen zij ook meerdere keren meedoen aan de actie.
 9. TOTAL Nederland N.V. (TOTAL“”) behoudt zich het recht voor de actievoorwaarden tussentijds te wijzigen en/of de actie voortijdig te beëindigen.
 10. Deze actie staat open voor iedereen van 18 jaar en ouder. Deelname is uitgesloten voor medewerkers die direct of indirect hebben meegewerkt aan deze actie, evenals hun familieleden woonachtig op hetzelfde adres inclusief partner(s).
 11. De deelnameformulieren inclusief gegevens van de deelnemers worden na afloop van elke actieperiode vernietigd.
 12. Na elke actieperiode kan iedereen na een tankbeurt weer meedoen. Uitgesloten zijn nog steeds de mensen bij punt 10.
 13. TOTAL accepteert onder geen enkele omstandigheid enige verantwoordelijk dan wel aansprakelijkheid voor de opgave door deelnemer van een onjuist e-mailadres, dat mogelijk zou leiden naar een verkeerd of onbekend adres van de deelnemer.
 14. De actievoorwaarden zijn gepubliceerd op de actiewebsite van TOTAL: www.total.nl/deliede
 15. Op www.total.nl staat een contactformulier. Klachten over deze actie kunnen alleen via dat formulier worden ingediend. Deelnemer dient zijn of haar klacht duidelijk te motiveren. TOTAL zal binnen 5 werkdagen antwoorden.
 16. Op deze actie is het Nederlandse recht van toepassing. Geschillen worden voorgelegd aan de bevoegde rechter te ’s-Gravenhage.

Actie

 1. Gedurende de actieperiode van 18 december 2017 tot en met 18 maart 2018 maken deelnemers in elk van de drie actieperiodes kans op een jaar gratis tanken ter waarde van € 1500,-. Deelnemers maken ook kans 1 van de 4 weekprijzen per actieperiode; te weten: een HappyFuel Card ter waarde van € 50.
 2. Deelnemers kunnen uitsluitend meedoen als zij hun kassabon (laten) nieten aan het ingevulde deelnameformulier, en het deelnameformulier achterlaten in de inzendingenbox.
 3. De deelnemer die een hoofdprijs wint hoort op 19 januari, 19 februari of 19 maart (afhankelijk van in welke actieperiode is deelgenomen) per e-mail of hij/zij een hoofdprijs heeft gewonnen.
 4. De deelnemer die een weekprijs wint hoort elke week op vrijdag per e-mail of hij/zij een weekprijs heeft gewonnen in de week hiervoor.
 5. Als een deelnemer een weekprijs wint, gaat het deelnameformulier inclusief kassabon weer terug in de inzendingenbox, en doet de deelnemer ook nog mee voor de hoofdprijs van de betreffende actieperiode.
 6. Alle hoofdprijzen worden uiterlijk een maand na het winnen aan de winnaars uitgereikt.
 7. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd met TOTAL.
 8. Door deelname aan deze actie geeft de deelnemer aan TOTAL toestemming voor publicatie van voor- en achternaam bij het winnen van 1 van de prijzen.
 9. De weekprijzen worden per reguliere post verstuurd. De hoofdprijzen worden uitgereikt op station Total De Liede.
 10. TOTAL zal aan de hoofdprijswinnende deelnemers vragen mee te doen aan een persoonlijke prijsuitreiking op station Total De Liede. Een fotomoment en een post op Facebook kunnen daar deel van uitmaken.
 11. TOTAL is niet verantwoordelijk voor het eventueel verloren gaan van de prijzen en brieven bij de post of koeriersdienst. TOTAL is bovendien niet verantwoordelijk voor het verloren gaan van (persoons)gegevens die via de actiewebsite zijn ingevoerd.
 12. De hoofdprijzen en weekprijzen zijn niet in te wisselen voor geld.
 13. De HappyFuel Cards die behoren tot de hoofdprijzen en weekprijzen dienen voor het verstrijken van de vervaldatum te zijn verzilverd.
 14. De HappyFuel Cards die behoren tot de hoofdprijzen en weekprijzen kunnen gebruikt worden bij alle bemande TOTAL stations.
 15. De hoofdprijzen en weekprijzen worden uitgekeerd in de vorm van TOTAL HappyFuel Cards. De hoofdprijzen bestaan uit 3 HappyFuel Cards ter waarde van € 500, met een totaal van € 1500. De weekprijzen bestaan uit HappyFuel Cards van € 50.
 16. Fraude of oneigenlijk gebruik van de hoofdprijs zal met directe ingang tot stopzetting van de hoofdprijs leiden.
 17. De hoofdprijs kan belastingplichtig zijn onder de Kansspelenwet of fiscale wet- en/of regelgeving.
 18. De eventueel verschuldigde kansspelbelasting komt voor rekening van Total, dit wil zeggen dat de prijswinnaar niet achteraf kansspelbelasting over de waarde van de gewonnen prijs hoeft te betalen.

X

Tijdens uw bezoek aan de site willen wij graag een ‘cookie’ in uw computer plaatsen. Uw volgende bezoek zal daardoor vlotter verlopen.

Wenst u uw opgeslagen cookies te verwijderen? Klik hier voor meer informatie.