Total Card is aanwezig op MobiliteitsRai 2017

Op de MobiliteitsRAI staat het wegtransport van vandaag en morgen centraal. Het is een unieke combinatie van een vakbeurs met toonaangevende producten en diensten voor licht- en zwaar transport en een congres met innovatieve transportoplossingen. De MobiliteitsRAI is dé plek om kennis te vergaren, vakgenoten te ontmoeten en uw bedrijf voor te bereiden op de toekomst.
 

Total Cards op MobiliteitsRai 2017 in HAL 1, stand 01.324


Het wegtransport van vandaag en morgen
De MobiliteitsRAI is de innovatieve opvolger van de BedrijfsautoRAI. Door de combinatie van een driedaagse vakbeurs en een tweedaags congresprogramma is er één moment en één plek waar de mobiliteit van vandaag en morgen centraal staat. De MobiliteitsRAI brengt van 19 t/m 21 oktober zo’n 15.000 professionals uit de wereld van het wegtransport bij elkaar. 

Een bezoek aan de MobiliteitsRAI is een must voor iedereen die werkzaam is in het wegtransport of logistieke dienstverlening. Ga voor meer informatie en gratis snelle toegang naar www.mobiliteitsrai.nl.

MobiliteitsRAI 19 t/m 21 oktober 2017
Donderdag 19 oktober    11.00 - 21.00 uur 
Vrijdag 20 oktober           11.00 - 21.00 uur   
Zaterdag 21 oktober        10.00 - 17.00 uur

Komt u ook een bezoek brengen aan de Total stand? 
Total Card is uw partner op het gebied van tankpassen in Nederland, de Benelux en Europa! Total Card heeft u op het gebied van mobiliteit veel te bieden. Naast het tanken van brandstof met uw tankpas kunt vandaag de dag ook CNG tanken, uw auto wassen in de Total Carwash en u kunt een lekkere snack of een kop koffie halen in de shop. Zeer binnnenkort is het ook mogelijk uw elektrische auto te laden met uw Total Card. Dit zijn enkele voorbeelden van de extra services die Total biedt. Bent u nieuwsgierig naar wat de Total Card u nog meer te bieden heeft kom dan naar de MobiliteitsRAI in de Rai Amsterdam op 19, 20 en 21 oktober. Standnummer TOTAL:  01.324 / HAL 1

Extra’s op de Total stand 
Op de stand zal ook Pitpoint een waterstofdemonstratie geven en daarnaast is er op de Total stand een lekkere Total snack te halen. 

Bekijk alle voordelen van de Total Card.

X

Tijdens uw bezoek aan de site willen wij graag een ‘cookie’ in uw computer plaatsen. Uw volgende bezoek zal daardoor vlotter verlopen.

Wenst u uw opgeslagen cookies te verwijderen? Klik hier voor meer informatie.