HappyFuel Card verkrijgbaar bij uw Total tankstation

De prepaid brandstofkaart van Total. De prepaid brandstofkaart is met afstand het leukste cadeau. Geef ook de prepaid brandstofkaart van Total cadeau!

De Total HappyFuel Card is het leukste cadeau om te geven en te krijgen. Kent u iemand die net zijn rijbewijs heeft gehaald of een auto heeft gekocht? Is er iemand jarig of zoekt u nog een cadeau voor Vaderdag of voor Moederdag? De HappyFuel Card is het cadeau waar iedereen blij van wordt! Het is namelijk niet alleen leuk, maar ook nog eens ontzettend praktisch.

De Total HappyFuel Card is verkrijgbaar op uw Total tankstation. U kunt kiezen uit verschillende bedragen, €15, €25 of €50. Wilt u meer weten, vraag het onze stationsmedewerker of stuur een e-mail naar cards.nl@total.com.

 

Zomeractie

In samenwerking met Rent-a-Tent hebben we een mooie actie voor u.

Boek jij tussen 15 april en 15 juni je campingvakantie in Nederland bij Rent-a-tent dan ontvang je GRATIS een Total HappyFuel Card.

klik hier voor de actie en de actievoorwaarden

 

 

Spaar voor gratis brandstof
U kunt uw TOTAL Clubcardpunten inleveren voor een HappyFuel Card. Zo spaart u zelf voor voordelig tanken! U heeft al een HappyFuel Card t.w.v. €15 voor 1667 punten. Maar u kunt ook verder sparen voor €25 of €50.

Voorwaarden gebruik HappyFuel Card

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

X

Tijdens uw bezoek aan de site willen wij graag een ‘cookie’ in uw computer plaatsen. Uw volgende bezoek zal daardoor vlotter verlopen.

Wenst u uw opgeslagen cookies te verwijderen? Klik hier voor meer informatie.