Total Cards Nieuws & Events

Total Cards Events


Zien wij u 29 mei ook op de Fleet Mobility Live?

De Total Card biedt meer dan u denkt. Op 29 mei zijn wij bij de Fleet Mobility Live om u te ontmoeten! Want heeft u weleens gedacht aan parkeren bij Q-park, uw auto wassen bij één van onze Total carwash locaties of tol betalen met de Total Card en last but not least, zeer binnenkort kunt u ook uw elektrische auto opladen met de Total Card?

Daarnaast ontvangt u van ons alle transacties fiscusproof op 1 verzamelfactuur en kunt u alle facturen inzien dmv onze oline Fleet management tool; Cards online. Kom langs op stand C8 en wij vertellen u alles!

Buiten dat wij u graag ontmoeten, is dit evenement voor u ook de kans om ervaringen uit te wisselen met andere zelfstandige ondernemers. In de Van Nelle Fabriek te Rotterdam kun je inspirerende keynotes bekijken, er is een netwerkmarkt en er zijn allerlei workshops en seminars te volgen. Ook vindt het hoogtepunt van de dag - de uitreiking van de Mobiliteitsmanager van het jaar 2018 Award - hier uiteraard plaats!

Het evenement duurt van 08:30 – 18:00 uur en u kunt zich hier aanmelden daarvoor https://fleetmobilitylive.nl/aanmelden/

 

Total tankpas voordelen en service ontzorgen de fleetowner en zzp'er

X

Tijdens uw bezoek aan de site willen wij graag een ‘cookie’ in uw computer plaatsen. Uw volgende bezoek zal daardoor vlotter verlopen.

Wenst u uw opgeslagen cookies te verwijderen? Klik hier voor meer informatie.