Total Special Fluids | olieproducten voor talrijke toepassingen

Total heeft een aantal specifieke producten in het pakket die niet door Total Nederland M&S (Marketing & Services) op de markt worden gebracht maar door een filiaal- of zusterbedrijf. Veelal omdat de expertise of logistiek een aparte opzet vraagt die voor een kleiner filiaal moeilijk op te zetten is, wordt de markt in Benelux verband of anders bediend.

De ontwikkeling en de productie van hoogkwalitatieve special fluids en koolwaterstofhoudende solventen gebeurt bij de afdeling “Speciale vloeistoffen”. Deze solventen worden met respect voor het milieu en de van kracht zijnde Europese wetgeving geproduceerd in onze Total fabrieken. Ze worden succesvol gebruikt in verschillende industriële takken (chemie, cosmetica, voeding, textiel, ...).

Dankzij hun efficiëntie en hoge kwaliteit zijn de Total solventen de producten van de toekomst! Bekijk alle special fluids producten:

http://www.totalspecialfluids.com 
http://www.total.be/nl/pro/specialiteiten.html

Contact

Ons Belgische collega’s staan klaar om uw vragen te beantwoorden per telefoon:

  • Fabrice AUQUIERE, Sales Manager - tel : +32 (0)2 288 91 33 GSM : +32 (0)475 83 77 79
  • Jan VERSCHOOREN, Sales Engineer - tel : +32 (0)476 66 89 33

U kunt de afdeling ook per mail bereiken via specialfluids.benelux@total.com  of door het contactformulier in te vullen.

Combinatiefoto Total Special Fluids

X

Tijdens uw bezoek aan de site willen wij graag een ‘cookie’ in uw computer plaatsen. Uw volgende bezoek zal daardoor vlotter verlopen.

Wenst u uw opgeslagen cookies te verwijderen? Klik hier voor meer informatie.