Total levert smeermiddelen voor de volgende branches

Total personenwagens

Personenwagens

Wij bieden het segment personenwagens een compleet assortiment smeermiddelen. Voertuigen worden technisch steeds gecompliceerder en er worden door constructeurs steeds hogere eisen gesteld. Wij willen aan de meest recente eisen van technologie en milieublijven voldoen. Ons assortiment smeermiddelen voldoet aan de meest veeleisende specificaties van constructeurs en fabrikanten en zijn om die reden goedgekeurd door alle automerken.

Automotive brochure (.pdf)
Total vrachtwagens en bussen

Transport

Total kent een zeer hoogwaardige range aan motor- en transmissieoliën die aansluiten op de wensen van elk modern vrachtwagen dealerbedrijf en fleet owners. Wij bieden een complete serie standaard en brandstofbesparende smeermiddelen speciaal voortransportbedrijven. Onze smeermiddelen zijn de juiste keuze als het gaat om zekerheid, hoge bescherming tegen slijtage, lange levensduur en optimale brandstofbesparing. 

Transport brochure (.pdf)

 

Total Smeermiddelen motor

Motorfietsen

Onder het merk “Elf Moto” bieden wij een uitgebreid gamma aan smeermiddelen, specialiteiten en verzorgingsproducten op de markt voor motoren, scooters en bromfietsen. Met de uitzonderlijke, hoogwaardige eigenschappen van de smeermiddelen kunt u naarhartelust van uw tweewieler genieten. Op onze internationale Elf website kunt u meer lezen over deze productrange.

www.elf.com
Total-agri

Total Agri

Op het gebied van brandstofbesparing en bio-smeermiddelen voor de agrarische sector hebben wij een uitgebreide productrange voor het grondverzet en de transportsector. Total Agri producten en diensten zijn uitsluitend verkrijgbaar bij de door ons aangestelde Total Agri dealers.

LTO Ledenvoordeel | Agrarische services | Total Agri dealer locator

Total Agri Actie - krijg een beanie gratis!
Total Agri brochure (.pdf)
Total-grondverzet

Grondverzet & Civiele werken

Wij beschikken voor het segment grondverzet over een breed scala aan diensten en producten die borg staan voor een probleemloos functioneren van equipment op vitale plaatsen waar bedrijfszekerheid een eerste vereiste is. Uniek binnen dit segment isde nieuwe generatie oliën geïntroduceerd onder de naam TP STAR. Deze oliën voldoen aan hoogwaardige internationale maatstaven en stellen u in staat om met 2 oliesoorten het gehele machinepark te smeren.

TP Star brochure (.pdf)
Total scheepvaart

Binnenvaart & Visserij

Als Nederlandse marktleider in smeermiddelen op het water hebben wij veel te bieden aan onze relaties. Naast een volledig assortiment hoogwaardige smeermiddelen, zorgen wij voor een breed scala aanvullende en ondersteunende activiteiten voor onze handelarenen gebruikers.Walibi actie Total Binnenvaart
Binnenvaart brochure (.pdf)

Fuel Economy

Fuel economy Voor een aantal van de segmenten is zelfs een complete range Fuel Economy (FE) producten beschikbaar. Producten die staan voor méér kilometers en een hogere besparing, die vriendelijker zijn voor het milieu en een lagere CO2 emissie gevenen die meer bescherming en minder slijtage bieden. Kortom: een assortiment aan producten waardoor zowel de prestatie als de levensduur van het voertuig worden verbeterd en die tegelijkertijd een brandstofbesparing opleveren.

Lees meer over Fuel Economy (FE) producten.

Total TLS

Het online advies- en bestelsysteem Total lubricants service biedt u het meest recente technische advies en volledige productinformatie. 24 uur per dag, 7 dagen per week. Daarbij kunt u met TLS productbladen raadplegen of - met een kenteken - adviesover een machine of voertuig opvragen. Als u klant bent van Total en een inlogcode heeft, kunt u in direct een bestelling plaatsen.

  • Overal ter wereld 24/7 inloggen
  • Technisch advies op kenteken/machinesoort
  • Smeerschema’s in uw persoonlijke huisstijl
  • Productinformatiebladen en -veiligheidsbladen altijd binnen handbereik

Services

Naast TLS bieden wij onze klanten een aantal specialistische services zoals ANAC (het olieanalysesysteem), werkplaatsinrichting, inzameling van afgewerkte oliën viaGSR en voorraadbeheer met behulp van Telemetrie.

Veelgestelde vragen Veiligheidsbladen

 

 

Race & Rally

Samen met de constructeurs en teams wordt veel research gedaan om de optimale brandstoffen en smeermiddelen te produceren die bijdragen aan de successen in de verschillen disciplines van de auto- en motorsport. Total produceert al decennia lang specialeadditieven en brandstoffen voor de auto- en motorsport.
Race en Rally Producten | Race & Rally Uitslagen

X

Tijdens uw bezoek aan de site willen wij graag een ‘cookie’ in uw computer plaatsen. Uw volgende bezoek zal daardoor vlotter verlopen.

Wenst u uw opgeslagen cookies te verwijderen? Klik hier voor meer informatie.