Registreren als potentieel leverancier van Total Benelux

Leveranciers database webformulier

Welkom op dit registratiepunt voor (toekomstige) leveranciers van Total Benelux. Het invullen (velden met rode ster zijn verplicht) van dit formulier zorgt ervoor dat u wordt opgenomen in de leveranciers database van de afdeling Purchasing (Aankoop/Inkoop) van de afdeling Total Marketing & Services.

In ons webformulier kunt u uw bedrijfsgegevens achterlaten en aangeven welke goederen en/of diensten u onze organisatie zou kunnen leveren. Meerdere categoriën aangeven is mogelijk, te scheiden door ;

Code's kunt u terugvinden in de groene kolom van onze "Goods & Services List" welke u hier kunt inzien en/of downloaden . Voor het gemakkelijk vinden van de juiste code, adviseren we u de "zoekfunctie" van het pdf-programma te gebruiken. 

 

Registratieformulier Leverancier

Hieronder vindt u het formulier waarmee u zich kunt voorstellen als leverancier van goederen en diensten bij Total Benelux.

Vul hier de code(s) in uit onze Goods & Services List, bij meerder codes (max 30) te scheiden door spatie ; spatie
Hoe bent aan onze gegevens en bij Total terecht gekomen

Dank u wel voor het invullen van dit formulier - voor verwijdering uit deze database en/of andere vragen kunt u een e-mail sturen naar ms.purchasing-suppliers@total.com

X

Tijdens uw bezoek aan de site willen wij graag een ‘cookie’ in uw computer plaatsen. Uw volgende bezoek zal daardoor vlotter verlopen.

Wenst u uw opgeslagen cookies te verwijderen? Klik hier voor meer informatie.