Registratie in Total's leveranciersdatabase

Beeld E-procurement Total Groep wereldwijd   

Wanneer u en uw organisatie in contact wilt komen met Total kunt u hier uw bedrijfsgegevens achter laten door u te registreren.

Ook wordt u verzocht om de branche waarin u werkzaam bent en uw  `diensten- en/of goederenpakket ` aan te geven. Dit kan door de binnen Total gehanteerde code aan te geven op ons formulier. De code vindt u terug in onze "Goods & Services List" welke u hier in kunt zien en/of downloaden.

Download Goods & Services List - KLIK HIER

De gehanteerde code's staan in de laatste "groene" kolom. Voor het gemakkelijk vinden van de juiste code, adviseren we u de "zoekfunctie" van het pdf-programma te gebruiken. (bij de meeste browsers rechts bovenin het pdf programma of anders via rechter muisklik).

Indien u meerdere producten/services aan wilt geven dan dient u de verschillende codes te scheiden door een ;
Per formulier kunnen maximaal 30 codes worden aangegeven, wilt u voor meer dan 30 producten/diensten bij ons in beeld komen, dan ook middels meerdere formulieren registreren s.v.p.

Alleen formulieren met de aangegeven en juiste manier van coderen en invullen zullen door ons in behandeling worden genomen en in de leveranciers database opgeslagen.

In het submenu vindt u het registratieformulier terug in verschillende talen (UK en FR under construction), maar éénmaal invullen in de taal van uw voorkeur is voldoende. Uw gegevens worden in onze supplier database opgenomen en in voorkomende situatie wordt u dan door Total benaderd.

Voor verwijdering uit deze database en/of andere vragen kunt u een e-mail sturen naar:

ms.purchasing-suppliers@total.com

X

Tijdens uw bezoek aan de site willen wij graag een ‘cookie’ in uw computer plaatsen. Uw volgende bezoek zal daardoor vlotter verlopen.

Wenst u uw opgeslagen cookies te verwijderen? Klik hier voor meer informatie.