Total Gas & Power | Aardgas en Energievoorziening in Nederland

Gas en Electriciteit in Nederland

GAS EN ELECTRICITEIT IN NEDERLAND

Total heeft in Nederland meerdere activiteiten. Naast Raffinage & Chemicals en Exploratie & Productie hebben we ook een energiepoot, te weten Gas, Renewables & Power. Deze leveren (groene) energie aan het MKB, ZZP en grote afnemers op de Nederlandse markt.
Verder levert PitPoint clean fuels, ook onderdeel van Total, alternatieve brandstoffen met een lage tot vrijwel geen uitstoot van schadelijke stoffen. PitPoint richt zich met name op de zakelijke markt, maar exploiteert tevens openbare tankstations voor schonere brandstoffen.

Over Total Gas, Renewables & Power , SunPower, PitPoint en meer

Naast de fossiele brandstoffen kent de Total Groep inmiddels een heel scala aan producten en diensten die in nieuwe vormen van energie moeten voorzien. Omdat de voorraad “oude” energie beperkt is, zoekt Total het vooral in oplossingen die het milieu minder belasten.

Daartoe wordt in diverse Research centra gewerkt aan nieuwe producten, maar worden ook samenwerkingen aangegaan met bedrijven die een key-rol spelen in nieuwe energievormen.

Of dit nu zonne-energie is, of Groengas/CNG of LNG of windenergie of electrische mobiliteit of rijden op waterstof : er wordt op diverse fronten ingezet en soms overnames gedaan om ook voor de toekomst "nieuwe" energie te kunnen leveren.

Onze partners

Total Gas & Power Total Sunpower Total PitPoint

 


 

X

Tijdens uw bezoek aan de site willen wij graag een ‘cookie’ in uw computer plaatsen. Uw volgende bezoek zal daardoor vlotter verlopen.

Wenst u uw opgeslagen cookies te verwijderen? Klik hier voor meer informatie.