ELAN

Elan netwerk

Sinds vele jaren is Total een uitstekende partner voor onze dealers die onder het Total of Elan merk opereren. Met een juiste mix van de aangeboden: service, kwaliteit, prijs en klantvriendelijkheid heeft Total al vele dealers kunnen overtuigen.

In de samenwerking met brandstofdealers onderscheidt Total zich door: aandacht voor hun individuele wensen, continuïteit en servicegerichtheid. Total heeft een landelijk dekkend netwerk van erkende dealers, met oog voor kwaliteit en persoonlijke service.

Het tankconcept Elan is een merk van de Total-groep en wordt gebruikt voor zowel het bemande segment, als voor onbemande stations. Elan wordt in franchisevorm door de merkhandelaren van Total in de markt gezet, maar ook via andere vormen door Total zelf geexploiteerd. Total biedt hiermee, naast het full-service merk Total, een alternatief voor de dealers die service willen bieden zonder promoties en het loyalty systeem van Total.

Contact

Wilt u weten welke Total of Elan dealers er zich bij u in de buurt bevinden?

Neem dan contact op met onze afdeling Commercial Sales / Customer Services via het contactformulier Brandstoffen.

 

X

Tijdens uw bezoek aan de site willen wij graag een ‘cookie’ in uw computer plaatsen. Uw volgende bezoek zal daardoor vlotter verlopen.

Wenst u uw opgeslagen cookies te verwijderen? Klik hier voor meer informatie.