Evenementen waar Total aanwezig is ......

Racing Days Maastricht

19 & 20 november RACING DAYS in het MECC Maastricht

Ook dit jaar is Total, samen met partner Veltman Racing, weer aanwezig bij “de snelste show van het zuiden” , hét indoor race spektakel voor het hele gezin. Met demonstraties, races en spectaculaire shows. Deze editie met nog meer activiteiten zoals het ervaren van de G-krachten in een levensechte race-simulator.

Traditioneel is dit hét race-evenement waar de teams nog even laten zien waar ze het afgelopen seizoen mee hebben gestreden. In de Action Arena wordt een spectaculair programma getoond waar rijders van karts, auto’s & motoren aan het publiek hun kunsten showen.

Speedway, endurance, rally, rallycross, circuit, dakar, quadracing, motoX en dragracing. Je kunt het zo gek niet bedenken of er is geprobeerd het naar MECC Maastricht te krijgen! Daarnaast zijn er stands met kleding, petjes, overalls, auto’s en motoren. Voor de kinderen is er een heuse 'ukkepukkerace' en zoals u van vorige edities gewend bent, wordt er ook voor voldoende eten, drinken én gezelligheid gezorgd.

Openingstijden:
Zaterdag 19 november   10:00 – 21:00 uur
Zondag 20 november     10:00 – 18:00 uur

Locatie:
MECC Maastricht

Kaarten te bestellen met online korting via: www.racingdaysmaastricht.nl/ticketverkoop 

Let ook op onze Facebookpagina voor een kans op het winnen van 3 x 2 VIP pakketten:
https://www.facebook.com/TotalNL 

X

Tijdens uw bezoek aan de site willen wij graag een ‘cookie’ in uw computer plaatsen. Uw volgende bezoek zal daardoor vlotter verlopen.

Wenst u uw opgeslagen cookies te verwijderen? Klik hier voor meer informatie.