Soorten Carwashes

Jet Wash

Bij een Jet Wash kies je in een wasbox een programma waarna je zelf aan de slag gaat.  Het programma bestaat uit onderstaande stappen. Je kan zelf bepalen welke programma’s je wilt gebruiken, maar we adviseren je om onderstaand stappenplan te gebruiken voor een schone auto.

  1. Hoge druk wassen
  2. Schuim borstelen
  3. Afspoelen
  4. Wax
  5. Vlekvrij naspoelen

Roll Over

Bij een Roll Over staat je auto stil in een overdekte ruimte waarbij een machine alle handelingen uitvoert. Door middel van de krasvrije borstels, de hoogwaardige kwaliteit van onze shampoos en polish (LOTUS*) word je auto schoon en droog.

We hebben ook nog een andere optie die gelijkaardig is aan Roll Over, alleen bestaat de ruimte hier uit twee delen. In het eerste deel wordt de auto gewassen waarna je zelf doorrijdt naar het tweede deel van de ruimte Daar wordt de auto gedroogd..

Vraag op het Total station uit welke wasprogramma’s je kunt kiezen.

Wasstraat

In een wasstraat rij je de auto op een automatische band. Zelf blijf je in de auto zitten en hoef je niets meer te doen! Ook hier wordt ervoor gezorgd dat door middel van de krasvrije borstels, de hoogwaardige kwaliteit van onze shampoos en polish (LOTUS*) je auto helemaal blinkt bij het wegrijden. Bij onze wasstraten word je auto gratis voorgereinigd.

Total heeft twee wasstraten, Total Batavia aan de Bataviaweg 4 te Lelystad en Total Rietgraaf aan de Stationsstraat 27 te Nijmegen. 

De verschillende wasprogramma’s

Om een idee te geven uit welke programma’s je kunt kiezen, kan je hier een overzicht terugvinden. Deze programma’s kan je kiezen bij de Roll Over carwashes als bij de wasstraten. 

LOTUS Wash

*LOTUS is een polish die de auto blinkend schoon maakt. Het extract van de LOTUS zorgt ervoor dat de kleur van de lak wordt hersteld. Het vuilafstotend effect van LOTUS is tot 6 maal groter dan dat van een gewone wax. Het LOTUS effect is tevens waterafstotend en LOTUS houdt de auto veel langer schoon.

Perfectie heeft een naam, en die naam is LOTUS.

X

Tijdens uw bezoek aan de site willen wij graag een ‘cookie’ in uw computer plaatsen. Uw volgende bezoek zal daardoor vlotter verlopen.

Wenst u uw opgeslagen cookies te verwijderen? Klik hier voor meer informatie.