Total Excellium

Excellium New Generation   

TOTAL EXCELLIUM is een nieuwe generatie brandstoffen die je motor reinigt en langdurige bescherming biedt om de motor efficiënter, zuiniger en minder vervuilend te maken.*

Minder vebruik met Excellium  Een schone motor verbruikt minder brandstof 

Een vervuilde motor kan het brandstofverbruik van de motor verhogen. Daarom is het essentieel om hem schoon te houden zodat hij efficiënt blijft draaien. De combinatie van reinigingsmiddel en frictie-reducerende technologieën zorgt voor een vermindering van het brandstofverbruik.

Met Excellium gaat je motor langer mee  Een schone motor gaat langer mee 

Door het voorkomen van aanslag en vervuiling, leveren EXCELLIUM brandstoffen een optimale prestatie van de motor. Moleculen die de wrijving tussen de metaaldelen terugdringen, verlagen de brandstofslijtage van de motor en verlengen de levensduur.

Een schone motor verbruikt minder  Een schone motor vervuilt minder

Door de prestatie van de motor te verbeteren, dragen TOTAL EXCELLIUM brandstoffen bij aan het verlagen van vervuilende uitstoot, zoals koolmonoxide en koolwaterstof. Daarnaast leidt de vermindering van brandstofverbruik tot een directe daling van de CO2-uitstoot.


Uitgebreide informatie:

TOTAL EXCELLIUM Diesel 

TOTAL EXCELLIUM 95 


* Vergeleken met een brandstof zonder specifieke toevoegingen

 
 
 
 

?? ?? ?? ??
X

Tijdens uw bezoek aan de site willen wij graag een ‘cookie’ in uw computer plaatsen. Uw volgende bezoek zal daardoor vlotter verlopen.

Wenst u uw opgeslagen cookies te verwijderen? Klik hier voor meer informatie.